Пропозиції до наступних версій makcim TC ua pack
|
|
makcim | Дата: Четвер, 13.03.2008, 23:31 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адмін
Статус: Offline
| Тут пишемо побажання і пропозиції щодо поліпшення збірки.
Мудрость – это не морщины, а извилины. ...
|
|
| |
ReDKnife | Дата: Субота, 12.04.2008, 02:49 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Бета-тестери
| makcim, мені здається, що не потрібно сильно загострювати увагу на розмір збірки, адже основною задачею твоєї збірки, на мій погляд, є те, що не потрібно встановлювати додатковий софт, тобто поставив систему->встановив збірку і все! Ми радіємо, що нам не потрібно шукати все найнеобхідніше - воно вже є в твоїй збірці. А розмір, на мій погляд, не основне. Зараз якість інтернету підвищується і мабуть кожний може без проблем скачати до 100мб інформації. І на флешку можна залити без проблем - добре що зараз флешки вже 16 гектарів здатні на собі нести Додано (12.04.2008, 02:49) --------------------------------------------- А звання в мене серйозне - лейтенант. А на роботі мабуть ще довго до нього прийдеться рости.
|
|
| |
makcim | Дата: Субота, 12.04.2008, 14:34 | Повідомлення # 3 |
Admin
| ReDKnife, В мене є ідея зробити ще інтернет версію збірки. + qip + uTorrent + OperaUSB + ??? Може щось ще ? eMule наприклад?? З e-mail клієнтом не знаю поки як робити. Чи шукати програму? чи плагінів в Total буде достатньо? Але це буде окрема збірка. Не думаю що всім вона потрібна. В подальшому подивимось.
|
|
| |
ReDKnife | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 01:37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А теперь у меня пропозиция другого плана! Почему бы нам не создать Linux Total Commander UA? Я на полном серьезе! Установил на линукс под Вайном твою сборку - 90% программ работают вообще без проблем. Единственное - надо потестить какие именно, но пока даже siw идет, хотя и не все показывает А диски сборка видит абсолютно все. Так что стало еще удобнее по дискам теперь лазить. Ты подумай, если что - пиши на мыло!
|
|
| |
makcim | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 21:21 | Повідомлення # 5 |
Admin
| ReDKnife, я пару плагінів під Linux видалив з останньої збірки для перегляду всілякої всячини. Linux збірку робити не буду - не працював з ним (лінуксом). А роботи непрофесійні речі не звик Пробач.
|
|
| |
ReDKnife | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 22:42 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А зря - он мне очень помогает! Так все диски видны прям как в винде! Ато стандартные линуксовые проги настораживают - интерфейс скудненький да вайновские диски коряво видит
|
|
| |
makcim | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 23:26 | Повідомлення # 7 |
Admin
| ReDKnife, ти не зрозумів. в фінальній версії 0.5 вже не має декількох плагінів для Лінукс які були в Альфа і Бета версіях. Здається можна було розпакувувати інстали Debian і rpm файли (не впевнений на 100%).
|
|
| |
yurassic | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 00:12 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Буду рад, если в сборке Lister сможет открывать DOC и DOCX файлы хотя бы для чтения быстрее Word'a. П.С. Плагин OOoViewer открывает docx за 20 сек, а ворд открывается за 17 - непорядок!!!
Повідомлення відредагував yurassic - Вівторок, 06.05.2008, 00:13 |
|
| |
makcim | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 00:47 | Повідомлення # 9 |
Admin
| Quote (yurassic) Буду рад, если в сборке Lister сможет открывать DOC и DOCX файлы хотя бы для чтения быстрее Word'a.П.С. Плагин OOoViewer открывает docx за 20 сек, а ворд открывается за 17 - непорядок!!! Не памятаю щоб у збірці був OOoViewer lister плагін для doc зараз listdoc - вантажиться 2 сек але не форматований текст Може цей поставити ? http://forum.wincmd.ru/viewtopic.php?p=20338
|
|
| |
yurassic | Дата: Середа, 07.05.2008, 00:42 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Этот плагин я себе сам поставил...... По поводу открытия doc файлов нареканий никаких нет! а вот docX - открываются очень плохо! тот плагин, который OOo, конвертирует docx в другой формат, dot что ли.... не помню, НО за это время, пока он проконвертирует, стандартный конвертер от Microsoft успевает перевести файл в RTF, а потом еще и в DOC. Может его как-нить приделать туда? Вы в программировании как? Можете сами плагин написать? Могу помочь, по этому поводу есть некоторые наработки.....
Повідомлення відредагував yurassic - Середа, 07.05.2008, 00:44 |
|
| |
makcim | Дата: Середа, 07.05.2008, 20:51 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Quote (yurassic) НО за это время, пока он проконвертирует, стандартный конвертер от Microsoft успевает перевести файл в RTF, а потом еще и в DOC. Может его как-нить приделать туда?Вы в программировании как? Можете сами плагин написать? Могу помочь, по этому поводу есть некоторые наработки..... Буду признателен. С програмированием - никак. К сожалению совершенно другой профиль работы Если нужна информация по поводу написания плагина - могу поискать.
|
|
| |
yurassic | Дата: П`ятниця, 09.05.2008, 12:54 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Доброго времени суток! Значит просидев вчера около 4-х часов над решением этой проблемы , я нашел выход!!! Метод основывается на главном "подредактированным мною" файле, этого пакета конвертации, с названием "Moc.exe". В общем, с помощью моих изменений и моей незамысловатой проги мне удалось заставить "Moc.exe", конвертировать файл DocX в RTF очень быстро. Теперь Вы думайте как это все присобачить в плагин и как его организовать....
|
|
| |
makcim | Дата: Неділя, 11.05.2008, 21:50 | Повідомлення # 13 |
Admin
| Quote (yurassic) Доброго времени суток!Значит просидев вчера около 4-х часов над решением этой проблемы, я нашел выход!!! молодчага! Quote (yurassic) Метод основывается на главном "подредактированным мною" файле, этого пакета конвертации, с названием "Moc.exe". В общем, с помощью моих изменений и моей незамысловатой проги мне удалось заставить "Moc.exe", конвертировать файл DocX в RTF очень быстро. Теперь Вы думайте как это все присобачить в плагин и как его организовать... Відправляємо "Moc.exe" і все що потрібно для його роботи на makcim_tc_ua_pack@meta.ua , не забуваємо вказати авторство для подяки Вам особисто і прикрутимо для docx. Для xlsx не працює? не проти підвищення ?
|
|
| |
yurassic | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 18:51 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Quote (makcim) Відправляємо "Moc.exe" і все що потрібно для його роботи на makcim_tc_ua_pack@meta.ua Рановато еще..... сейчас еще доделаю для xlsx и pptx и пр. Quote (makcim) не проти підвищення ? Это что значит??
|
|
| |
makcim | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 18:41 | Повідомлення # 15 |
Admin
| Quote (yurassic) Это что значит?? замість "Рядовой" буде вище звання. Якщо є можливість і бажання можу додати в групу "Бета-тестери"
|
|
| |